top of page

VÅRA TJÄNSTER

Hos oss anlitar du professionella och erfarna målare. Vi erbjuder helhetslösningar från grundarbete till färdigt resultat med hög kvalité genom hela arbetet. Mindre projekt såsom traditionell lägenhetsmålning till större projekt inom nyproduktion. Nedan listar vi ett utdrag av våra måleritjänster.

Image by KJ Styles

MÅLNING

Vi utför alla typer av invändig målning. Målning av tak/väggar, fönster, snickerier, köksluckor, dörrar med mera.  Vi åtar oss små som stora måleriuppdrag. Som i allt inom målning så är underarbetet viktig. Att få släta och fina väggar i släpljus kan vara svårt, men var lugn vi hjälper dig.

Hör av dig redan idag så är vi på plats imorgon!

Rullar med Wallpaper

TAPETSERING

Att få tapeten rak och fint skuren kan vara svårt. Med tapetsering kan du som kund välja vackra mönster som passar till resterande delar av hemmet. Vill ni ha en fondvägg eller hela villan tapetserat så hör av er till oss. Vi samarbetar med ledande tapetleverantörer som tillhandahåller ett stort urval av tapeter.

darya-tryfanava-4IP7MzmYGOU-unsplash.jpg

FASADMÅLNING

Det finns många anledningar att måla om sin fasad, det estetiska är givet men även för att skydda fasaden mot väder och tillväxt.​ Vi utför fasadmålning på villor, radhus, stugor till större fastigheter med olika typer av underlag.​ Hör av er för kostnadsfritt hembesök så går vi igenom fasaden och tar fram rätt produkt för utförandet, så din fasad är skyddad och ser fin ut länge.

Trä Basketball Court Floor

GOLVMÅLNING

Måla om ett golv, nytt som gammalt, är oftast ett kostnadseffektivt förslag.

Vi utför golvmålning i tvättstugor, garage med mera. Vi utför även linjemarkering på parkeringsplatser och dylikt.

Vi har även behörighet för epoximålning vilket är mer tåligt än vattenbaserad färg.

Kontakta oss via formuläret. Vi svarar alltid inom 24 timmar.

Tack! Meddelande skickat.

caparol_4c.png
mvk-logo.jpg
kund garanti måleri.png
id06-ny230.jpg

072 - 711 84 04

facebook-logo-png-5a35528eaa4f08.7998622
87390.png
bottom of page